User Tag List

Results 1 to 11 of 11
Like Tree13Likes
  • 2 Post By rockco
  • 2 Post By Ladybug2011
  • 1 Post By GoodBoy
  • 2 Post By rockco
  • 1 Post By GoodBoy
  • 2 Post By GoodBoy
  • 1 Post By Abby1
  • 1 Post By Abby1
  • 1 Post By rockco

Thread: ISSUE Unable to Update Existing Post with a Very Long Table

  1. #1
    Smart Canuck
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Ontario
    Posts
    4,932
    Likes Received
    11375
    Trading Score
    0 (0%)




    1
    Since the beginning of April, the SC Forum has been really buggy, but I'm able to work around the issue or just not post at all.

    However, I'm trying to update an existing post which has a table with many, many rows. Each time I choose EDIT POST or GO ADVANCED for editing, I am presented back with a blank form.

    I'm basically trying to edit the post, remove the existing table and paste in a new table (with a list of active coupons). This is the post I'm attempting to edit: https://forum.smartcanucks.ca/419765...a/#post6731040

    Here's an image of my attempts to modify the post to add coupons from the April RedPlum & Smartsource coupon insert editions:
    Name:  SC UPDATING BUGS.jpg
Views: 223
Size:  92.9 KB

    I have been successful in modifying posts with tables that have less row, so this might just be a newly introduced system resource/limit problem since April began.

    Please help me resolve or find a work around.

    The other annoying issue, is that I'm constantly being asked to log in when I'm attempting to perform a different step in the editing process, upload a pic or go ADVANCED EDIT mode, and a few other activities (but I can work around this issue).
    This thread is currently associated with: Red Plum, Smart Source
    Last edited by rockco; Sun, Apr 9th, 2017 at 07:59 PM.
    Abby1 and Ladybug2011 like this.


  2. #2
    Smart Canuck Ladybug2011's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ontario
    Posts
    1,993
    Likes Received
    3881
    Trading Score
    195 (100%)




    I've been having problems updating the Dollars & Cents 2017 Coupon Scan Thread as well as my own Trade and Wish List

    Whenever I try to save a post after editing it, the circle to show that it is saving keeps going around and around and it never stops until I cancel it.

    Name:  Snap1.jpg
Views: 136
Size:  128.6 KB

  3. #3
    Easy Glider GoodBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Who knows ... but I Would Rather Be Someone's Shot of Whiskey, Than Everyone's Cup of Tea
    Posts
    3,411
    Likes Received
    10354
    Trading Score
    0 (0%)




    Quote Originally Posted by Ladybug2011 View Post
    I've been having problems updating the Dollars & Cents 2017 Coupon Scan Thread as well as my own Trade and Wish List

    Whenever I try to save a post after editing it, the circle to show that it is saving keeps going around and around and it never stops until I cancel it.

    Name:  Snap1.jpg
Views: 136
Size:  128.6 KB
    @Ladybug2011 ... see my reply to you in the other thread on what I do to workaround that.
    rockco likes this.

  4. #4
    Smart Canuck
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Ontario
    Posts
    4,932
    Likes Received
    11375
    Trading Score
    0 (0%)




    @Ladybug2011

    Solution recommended by @GoodBoy does work. Having to do this all week, last week since SC forum began to experience buggy issues. Just be careful it might cause a double post.

    Another workaround, (don't close browser), open a new browser TAB to access smartcanucks, and close the browser that has the page with circle as if saving forever.
    Last edited by rockco; Mon, Apr 10th, 2017 at 02:57 PM.
    Ladybug2011 and GoodBoy like this.

  5. #5
    Smart Canuck
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Ontario
    Posts
    4,932
    Likes Received
    11375
    Trading Score
    0 (0%)




    Arrggh.. the double post again.

    Deleted these contents.
    Last edited by rockco; Mon, Apr 10th, 2017 at 02:53 PM.

  6. #6
    Easy Glider GoodBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Who knows ... but I Would Rather Be Someone's Shot of Whiskey, Than Everyone's Cup of Tea
    Posts
    3,411
    Likes Received
    10354
    Trading Score
    0 (0%)




    I look at it this way ... cannot get enough @rocko !
    Quote Originally Posted by rockco View Post
    Arrggh.. the double post again.

    Deleted these contents.
    Thumpersmom likes this.

  7. #7
    Easy Glider GoodBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Who knows ... but I Would Rather Be Someone's Shot of Whiskey, Than Everyone's Cup of Tea
    Posts
    3,411
    Likes Received
    10354
    Trading Score
    0 (0%)




    My turn for double post!
    Thumpersmom and rockco like this.

  8. #8
    Canadian Genius
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ontario
    Age
    34
    Posts
    5,294
    Likes Received
    3250
    Trading Score
    256 (100%)




    Okay, I'm at least glad to know it's not just me having issues! I've been having issues since Wednesday night.

    My main issue is the blank form appearing just like rocko. Trying to update my TL & WL this weekend has been so frustrating, even since dividing them into their own threads. Secondary issue is the same as Ladybug with being unable to save edits. Third has been formatting just does whatever it wants to sometimes & then trying to edit one line of text will take minutes (for example, trying to unbold something).

    I decided to do an update of the *Official* Canadian Printable Coupons thread this weekend, but couldn't get it past the blank form. Just gonna leave that thread alone for now.

    Right now my TL/WL is incompletely spread over three threads, one expired, & the bolding and italics have a mind of their own! Gah! haha Don't know what to do. Some of the posts are just hanging there because I can't get past the blank form.

    Edit: found the security thread sticky & posted in there.
    Last edited by Abby1; Sun, Apr 16th, 2017 at 01:58 AM.
    rockco likes this.

  9. #9
    Smart Canuck
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Ontario
    Posts
    4,932
    Likes Received
    11375
    Trading Score
    0 (0%)




    @Abby1 and @Ladybug2011

    I had created this post to report the issue of BLANK screen when trying to edit an existing large post. However, as of my testings on April 21st, the issue seems to be addressed.

    Can you confirm if this issue is now resolved in your situation?

    If so, I can consider this incident corrected & expire this post. Thanks!

  10. #10
    Canadian Genius
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ontario
    Age
    34
    Posts
    5,294
    Likes Received
    3250
    Trading Score
    256 (100%)




    Quote Originally Posted by rockco View Post
    @Abby1 and @Ladybug2011
    I had created this post to report the issue of BLANK screen when trying to edit an existing large post. However, as of my testings on April 21st, the issue seems to be addressed.

    Can you confirm if this issue is now resolved in your situation?

    If so, I can consider this incident corrected & expire this post. Thanks!
    Resolved for me as well!

  11. #11
    Smart Canuck
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Ontario
    Posts
    4,932
    Likes Received
    11375
    Trading Score
    0 (0%)




    Issues resolved. Please EXPIRE this post.
    Last edited by rockco; Fri, May 12th, 2017 at 03:01 AM.
    dataiv likes this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •